Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Farsangi jelmezek képes leírás - Farsang.tlap.hu
részletek »

Farsangi jelmezek - Farsang.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: farsang.tlap.hu » Farsangi jelmezek
Keresés
Találatok száma - 18 db
Bárányka jelmez

Bárányka jelmez

Aranyos és gazdaságos! A mintát másoljuk a fekete és fehér barkácsfilcekre. Helyezzük a fekete filcre a vasalható textilragasztót, amjd arra a fehér vfilcet és vasaljuk össze. Vasaljunk a fülecskékbe egy hajtásvonalat hosszanti irányban. Varrjuk a füleket a sapkára.

Csibe jelmez

Csibe jelmez

Kicsit munkaigényesebb jelmez, de garantált siker! A kinyomtatott minta alapján szabjuk ki a csibe taraját a piros barkácsfilcből. Varrjuk össze és töltsük meg a bélésanyaggal. Gyakorlottak a ragasztópisztollyal is dolgozjatnak varrás helyett. A ragasztópisztollyal rögzítsük fel a sapkára. A tollazatot takarékos, vagy exkluzív kivitelben készíthetjük. A drágábbik fehér tüllből készül. Vágjuk 5 centi széles és 20 centi hosszú csíkokra.

Csiga jelmez házilag (ingyen szabásmintával)

Csiga jelmez házilag (ingyen szabásmintával)

Sokszor a jelmez ötlet is fejtörést okoz, mi legyen a gyermek farsangkor. Az én lányom csiga szeretett volna lenni Farsangkor. (Édicsiga :) Ezt nagyon jó jelmez ötletnek találtam, ugyanis nekünk (szülőknek) is van két meghívásunk Farsangi bálba, és a kis csiga hátizsákot egy hosszabb pánttal én is fogom tudni viselni. ;) A cikk ingyen jelmez szabásmintát is tartalmaz. A csiga jelmez készítése házilag a cikk alapján gyerekjáték, hiszen részletes varrási útmutatót is tartalmaz. A jelmez ötlet ezzel le van tudva, csiga jelmez házilag!

Gasztronómia - a világ konyhái magazin hírek
I. Füredi Járda Fesztivál - Rendhagyó kulináris élvezetek a füredi reformkori városrész szívében
I. Füredi Járda Fesztivál - Rendhagyó... Május 27-28 szombat és vasárnap szeretettel várunk Balatonfüred első utcai, zenés, családbartát, közösségi, mini gasztró "fesztiválján", vagyis közönség találkozóján, a mi utcánkba a Blaha Lujza utcában. ...Ez a "fesztivál" nem fesztivál... Házigazdák: Horváth-Ház Borgaléria A Horváth-Ház Borgaléria a 21. századi, igényes borfogyasztó vendégek minden...
Tokaji borok kapták a legtöbb érmet Bordeaux-ban a magyar borok közül
Tokaji borok kapták a legtöbb érmet... A magyar borok között a tokajiak kapták a legtöbb érmet a Challenge International...
Bocuse d'Or - A tokaji bor is szerepet kap a magyar csapat ételeiben
Bocuse d'Or - A tokaji bor is szerepet kap... A tokaji bor, a tokaji ecet és a dió is szerepel majd a magyar csapat tál- és...
Farsangi álarcok

Farsangi álarcok

A farsang gyökerei egészen az ókori Rómáig vezethetők vissza. Pontos időpontja és elnevezése országonként eltérő. Igazából manapság nálunk inkább az iskolai (óvodai) bulikra korlátozódik, nemes feladatokat róva az anyukákra. Nem is olyan könnyű szemünkfénye jelmezét kitalálni, elkészíteni. Az elkészítésük azonos elveken alapszik és nem túl bonyolult ezekkel a nyomtatható mintákkal.

Farsangi jelmezötletek

Farsangi jelmezötletek

Közeleg a farsang, de nincs még jelmezötleted? Ügyes kez anyukák, nagymamák, ne várjatok, varrjatok! A szabás-varrás mindegyik jelmeznél nagyjából ugyanaz, csak az anyagok jellegétől és színétől függ, milyen állatfigurát jelenítsen meg a gyerek, legyen az nyuszi vagy kutya.

Farsangi pereces (pék) jelmez

Farsangi pereces (pék) jelmez

"Gyerekek, gyerekek, szeretik a perecet...", hát még a pereces (pék) jelmezt farsangra. Kényelmes, mutatós, gyorsan és egyszerűen elkészíthető jelmezt ajánlunk a közelgő maszka bálra. Szinte alig igényel egy kevés munkát, kézügyességet, az elkészített jelmez azonban garantált siker lesz.

Gomba jelmez farsangra

Gomba jelmez farsangra

1) Barnás árnyalatú karton papírból vágjunk ki egy kb. 15 cm. széles karikát, melynek belső körmérete a gyermek fejkörméretével megegyező. Hasznos lehet, ha a fejkör vonalától számolva plusz 2 cm-es füleket is készítünk bevágásokkal. Az elkészült alkotás lesz a gomba kalap alsó, lemezes része. 2) A karikára fessük meg a gomba lemezének mintázatát. 3) Piros színű textíliából vágjunk ki egy, -a karton karika külső átmérőjénél kb. 12 cm-rel szélesebb kört. Ez lesz a gomba kalap felső része....

Gondolatok a farsangi jelmezről

Gondolatok a farsangi jelmezről

Nekünk szülőknek sok fejtörést okoz, minek is öltözzön be a gyerek Farsangkor. Sok esetben a csemeténknek pontos elképzelése van arról, mi is szeretne lenni, csak éppen nem tudjuk magunk elkészíteni, vagy nincs lehetőségünk kibérelni nekik az áhított jelmezt.

Ha a férfi hawaii nővé változik

Ha a férfi hawaii nővé változik

Divat farsangkor vámpírnak vagy diszkópatkánynak öltözni, bár az idei jelmeztrendet főleg a huszas-harmincas évek gengszerkorszaka határozza meg, a kislányok körében pedig Hannah Montana a jelmezikon. A kölcsönzősök szerint a nők igazán élvezik, hogy farsangkor kihívóan öltözhetnek fel.

Hirdetés
Jelmez rendelés - Gyerekjátékbolt

Jelmez rendelés - Gyerekjátékbolt

Farsangi jelmezek széles választéka a gyerekjatekbolt.hu webáruházban! Jelmezek kicsiknek és nagyoknak, fiúknak és lányoknak több méretben és témakörben! Gyors házhoz szállítás és személyes átvételi lehetőség váci raktárunkban! Rendelését leadhatja honlapunkon, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal telefonszámunkon!

Jelmez webáruház gyerekeknek, felnőtteknek

Jelmez webáruház gyerekeknek, felnőtteknek

Létezik egy hely, ahol megtalálhatod a fergeteges házibulikhoz, cuki gyerekzsúrokhoz, és emelkedett hangulatú esküvőkhöz nélkülözhetetlen dekorációs kellékeket: ez a hely nem más, mint az esküvői dekort, lánybúcsú kellékeket, lufi dekorációkat, bolondos ajándékötleteket és mindenféle party kelléket is forgalmazó jelmez webáruházunk. A héliumos szülinapi lufitól kezdve a mintás terítékeken át vicces kitűzőkig szinte bármit beszerezhetsz nálunk. Térj be dekor- és lufi boltunkba, vagy böngéssz virtuális polcainkon!

Jelmezek - jkToys

Jelmezek - jkToys

Az oldalunkon széles választékban találhatók jelmezek. Már az egészen picikre is megtalálhatóak a jelmezek, de a felnőttek is bátran válogathatnak. Nemcsak farsangra, de bármilyen ünnepre, családi eseményre nagyszerű meglepetés lehet egy jó jelmez. A bohóc jelmezektől kezdve, az állatjelmezeken keresztül, egészen a rajzfilmhősökig mindenfajta jelmez megtalálható nálunk.

Keszijelmez jelmezkölcsönző

Keszijelmez jelmezkölcsönző

A Keszijelmez jelmezkölcsönző kínálatában nagyon sokféle jelmez megtalálható, felnőtt és gyermek számára egyaránt. A jelmezkollekció folyamatosan változik, frissül, így évről évre újabb jelmezt lehet kölcsönözni farsangra bárki számára. Legyen a farsang az Ön számára is érdekes és változatos, melynek jelmez gondját levesszük a válláról.

Kreatív farsangi ötletek

Kreatív farsangi ötletek

Minden évben nagy fejtörést okoz a családokban, minek is öltözzön a gyerek az óvodai, iskolai farsangon. Anna kidején nálunk is nagy gond volt ebből és sokszor vitába torkollott, ha jóanyám valami egészen más kreatív ötlettel állt elő, mint ami az általam éppen favorizált, aktuális divatfigura lett volna a társaim között végzett röpke közvélemény-kutatás után. Ilyenkor aztán a hiszti után hol egyikünk, hol másikunk győzött, s volt olyan is, hogy végül apámnak kellett rendet teremteni a zűrzavarban. Így voltam egyik évben királykisasszony, ami én szerettem volna lenni, a másik évben macska, amit anyukám gyártott.

Rémségek Boltja

Rémségek Boltja

Profi, élethű maszkok és vicces fogak, cumik minden alkalomra ahol cél a tréfa, az átverés és a rettegés... A maszkok anyaga latex, ezért viselése nem ajánlott gumira és latexre allergiás személyeknek. A maszkoknak jellegzetes (nem kellemetlen) gumi szaga van, ez az anyagukra jellemző, nem hiba. Az anyag nagy rugalmassága ellenére gondatlan használat esetén elszakadhat, kisebb szakadás gumiragasztóval javítható. Csökkenthető a szakadás veszélye és növelhető a maszk élettartama, ha időnként szilikon spray-vel ápolod. A maszkokat óvni kell a közvetlen napfénytől, a sugárzó hőtől, és a fagytól. A tisztítás langyos, tiszta vízzel, puha törlőkendővel történjen és semmilyen oldószeres tisztítószerrel ne érintkezzen! Ha huzamosabb ideig nem használod, puha rongydarabbal kitömheted, hogy az alakja ne deformálódjon. A maszkot ne tárold összenyomva, és ne tegyél rá súlyos dolgot. A maszk viselése közben legyél békés, ne közelíts erőszakosan senkihez!

Sminkötletek farsangra gyerekeknek

Sminkötletek farsangra gyerekeknek

Egy kifestett pofinak különféle arckifejezéseket kölcsönözhetünk, lehet elbvöl, álmodozó, titokzatos, fenyeget. Ha megnézitek az alábbi sminkötleteket, szinte elhanyagolható lesz a jelmez. Pár kellék segítségével szárnyakat kaphat fantáziátok: egy szivacskorong, egy pohár langyos víz, néhány ecset, vízoldékony arcfesték, csillám és kész.

Súlyemelő jelmez

Súlyemelő jelmez

A súly elkészítéséhez 2 db. egyforma, kerek, fém süteményes dobozra van szükség. Hegyes ollóval fúrjuk ki a dobozok alját középen. Ezt a munkát kizárólag felnőttek végezhetik! A középpont beméréséhez rajzoljuk körbe a dobozokat, vágjuk ki a papírformákat és hajtsunk rájuk 2-2 db. átlót. A metszéspont lesz a közepe. A papírokat a dobozra helyezve pontosan megjelölhető a lyuk helye. ...

Tuti menü